Окончан Пројекат "Јавноздравствена спремност за епидемије и ванредне ситуације које прелазе границе држава"


Трајање пројекта: 15. 1. 2021 - 14. 11. 2023.

Укупан буџет пројекта: 1.094.849,54 евра

Износ суфинансирања од стране ЕУ: 930.622,11 евра

Три институције партнера – ЈЗУ Институт за јавно здравство Републике Српске (водећи партнер), Завод за јавно здравство Сисачко-мославачке жупаније и Институт за јавно здравље Црне Горе, у оквиру Приоритетне осе 1- Побољшање квалитета услуга јавног здравства и социјалне заштите у програмском подручју Interreg IPA Програма прекограничне сарадње Хрватска-Босна и Херцеговина-Црна Гора, провели су у периоду од 15. 1. 2021. до 14. 11. 2023. године Пројекат „Јавноздравствена спремност за епидемије и ванредне ситуације које прелазе границе држава (ERI-Health)“.

Детаљније

Окончани радови на хидрантској мрежи и стубишном лифту


У оквиру ERI-Health пројекта "Јавноздравствена спремност за епидемије и ванредне ситуације које прелазе границе држава“, у ЈЗУ Институту за јавно здравство Републике Српске завршени су радови на изградњи вањске хидрантске мреже и платформног стубишног лифта за лица са смањеним телесним способностима.

Детаљније

Започети радови за које су обезбијеђена средства у оквиру ERI-Health пројекта


У оквиру ERI-Health пројекта "Јавноздравствена спремност за епидемије и ванредне ситуације које прелазе границе држава“ ЈЗУ Институт за јавно здравство Републике Српске започео је са изградњом вањске хидрантске мреже и платформног стубишног лифта за лица са смањеним телесним способностима у циљу побољшања стандарда заштите на раду и омогућавања бољих услова за пружање здравствених услуга.

Детаљније

ERI-Health пројект "Јавноздравствена спремност за епидемије и ванредне ситуације које прелазе границе држава " добио сагласност за продужење


Три институције-партнера – ЈЗУ Институт за јавно здравство Републике Српске (водећи партнер), Завод за јавно здравство Сисачко-мославачке жупаније и Институт за јавно здравље Црне Горе, у оквиру Приоритетне осе 1-Побољшање квалитета услуга  јавног здравства и социјалне заштите у програмском подручју Interreg IPA Програма прекограничне сарадње Хрватска-Босна и Херцеговина-Црна Гора, провели су у периоду од 15. 1. 2021. до 14. 3. 2023. године Пројекат „Јавноздравствена спремност за епидемије и ванредне ситуације које прелазе границе држава“.

Детаљније

Осми билтен Пројекта прекограничне сарадње ERI-Health


Израђен је осми Билтен Пројекта прекограничне сарадње ERI-Health: Јавноздравствена спремност за епидемије и ванредне ситуације које прелазе границе држава. Пројекат се реализује у оквиру Приоритетне осе 1- Побољшање квалитета услуга јавног здравља и социјалне заштите у програмском подручју Interreg IPA Програма прекограничне сарадње Хрватска-Босна и Херцеговина-Црна Гора 2014-2020 од стране три пројектна партнера – ЈЗУ Института за јавно здравство Републике Српске, Завода за јавно здравство Сисачко-мославачке жупаније и Института за јавно здравље Црне Горе.

Детаљније

Одржана завршна конференција ERI-HEALTH пројекта - Јавноздравствена спремност за епидемије и ванредне ситуације које прелазе границе држава


У Бањалуци је данас, у организацији Института за јавно здравство Републике Српске у сарадњи са Заводом за јавно здравство Сисачко-мословачке жупаније и Институтом за јавно здравље Црне Горе, одржана завршна конференција ERI-HEALTH пројекта-Јавноздравствена спремност за епидемије и ванредне ситуације које прелазе границе држава.

Детаљније

Седми билтен Пројекта прекограничне сарадње ERI-Health


Израђен је седми Билтен Пројекта прекограничне сарадње ERI-Health: Јавноздравствена спремност за епидемије и ванредне ситуације које прелазе границе држава. Пројекат се реализује у оквиру Приоритетне осе 1- Побољшање квалитета услуга јавног здравља и социјалне заштите у програмском подручју Interreg IPA Програма прекограничне сарадње Хрватска-Босна и Херцеговина-Црна Гора 2014-2020 од стране три пројектна партнера – ЈЗУ Института за јавно здравство Републике Српске, Завода за јавно здравство Сисачко-мославачке жупаније и Института за јавно здравље Црне Горе.

Детаљније

Шести билтен Пројекта прекограничне сарадње ERI-Health


Израђен је шести Билтен Пројекта прекограничне сарадње ERI-Health: Јавноздравствена спремност за епидемије и ванредне ситуације које прелазе границе држава. Пројекат се реализује у оквиру Приоритетне осе 1- Побољшање квалитета услуга јавног здравља и социјалне заштите у програмском подручју Interreg IPA Програма прекограничне сарадње Хрватска-Босна и Херцеговина-Црна Гора 2014-2020 од стране три пројектна партнера – ЈЗУ Института за јавно здравство Републике Српске, Завода за јавно здравство Сисачко-мославачке жупаније и Института за јавно здравље Црне Горе.

Детаљније

Саопштење за јавност


У оквиру пројекта ERI-Health – Јавноздравствена спремност за епидемије и ванредне ситуације које прелазе границе држава (Public Health Preparedness for Cross-border Epidemics and Emergencies) који спроводе три пројектна партнера – ЈЗУ Институт за јавно здравство Републике Српске, Завод за јавно здравство Сисачко-мославачке жупаније и Институт за јавно здравље Црне Горе, успјешно су организоване и реализоване едукације за епидемиологе, санитарне инжењере/санитарно-еколошке инжењере и докторе породичне медицине.

Детаљније

Инфографици о хеморагијској грозници, Q грозници и лајшманијази


У овиру Пројекта прекограничне сарадње ERI-Health: Јавноздравствена спремност за епидемије и ванредне ситуације које прелазе границе држава све о хеморагијској грозници, Q грозници и лајшманијази представљено је и у виду инфографикa.

Детаљније

Седма едукација за епидемиологе одржаће се 5. и 6. децембра 2022. године


У оквиру пројекта ERI-Health – Јавноздравствена спремност за епидемије и ванредне ситуације које прелазе границе држава (Public Health Preparedness for Cross-border Epidemics and Emergencies) који проводе три пројектна партнера – ЈЗУ Институт за јавно здравство Републике Српске, Завод за јавно здравство Сисачко-мославачке жупаније и Институт за јавно здравље Црне Горе, 5. и 6. 12. 2022. с почетком у 17 часова одржаће се едукација за епидемиологе.

Детаљније

Изјава са едукације за санитарне инжењере/санитарно-еколошке инжењере


У оквиру пројекта ЕРИ-Хеалтх – Јавноздравствена спремност за епидемије и ванредне ситуације које прелазе границе држава (Public Health Preparedness for Cross-border Epidemics and Emergencies) који проводе три пројектна партнера– ЈЗУ Институт за јавно здравство Републике Српске, Завод за јавно здравство Сисачко-мославачке жупаније и Институт за јавно здравље Црне Горе, одржана је четврта едукација за санитарне инжењере/санитарно-еколошке инжењере на тему „Векторске болести од прекограничног значаја (инфекције које се преносе комарцима, лајмска борелиоза и друге крпељске инфекције)“  09. и 10. 11. 2022.

Детаљније

VI едукација епидемиолога – утисци


У оквиру пројекта ЕРИ-Хеалтх – Јавноздравствена спремност за епидемије и ванредне ситуације које прелазе границе држава (Public Health Preparedness for Cross-border Epidemics and Emergencies) који спроводе три пројектна партнера – ЈЗУ Институт за јавно здравство Републике Српске, Завод за јавно здравство Сисачко-мославачке жупаније и Институт за јавно здравље Црне Горе, одржана је 6. дводневна едукација за специјалисте епидемиологије.

Теме едукације „Прекогранични надзор над антропозоонозама и векторским болестима и истраживање епидемије“  и „Надзор и контрола вектора“ обрађене су кроз четири предавања врсних стручњака из ових области, из земаља региона.

Детаљније

Четврта едукација санитарних инжењера


У оквиру пројекта ERI-Health – Јавноздравствена спремност за епидемије и ванредне ситуације које прелазе границе држава (Public Health Preparedness for Cross-border Epidemics and Emergencies) који проводе три пројектна партнера– ЈЗУ Институт за јавно здравство Републике Српске, Завод за јавно здравство Сисачко-мославачке жупаније и Институт за јавно здравље Црне Горе, одржаће се четврта едукација за санитарне инжењере/санитарно-еколошке инжењере на тему: „Векторске болести од прекограничног значаја (инфекције које се преносе комарцима, лајмска борелиоза и друге крпељске инфекције)“  09. и 10. 11. 2022. од 17 до 20 часова.

Детаљније

Конференција за новинаре, 25. 10. 2022.


Помоћник директора Института за јавно здравство Републике Српске Јела Аћимовић подсјетила је данас на конференцији за новинаре да иако у наредном периоду долази сезона грипе, не смијемо заборавити да је ковид и даље присутан.

Детаљније

Шеста едукација за епидемиологе одржаће се 25. и 26. октобра 2022. године.


У оквиру пројекта ERI-Health - Јавноздравствена спремност за епидемије и ванредне ситуације које прелазе границе држава (Public Health Preparedness for Cross-border Epidemics and Emergencies) који проводе три пројектна партнера – ЈЗУ Институт за јавно здравство Републике Српске, Завод за јавно здравство Сисачко-мославачке жупаније и Институт за јавно здравље Црне Горе, 25. и 26. 10. 2022. од 17 до 20 часова одржаће се едукација за епидемиологе.

Детаљније

Одржан регионални састанак у Задру


У оквиру пројекта ERI- Health - Јавноздравствена спремност за епидемије и изванредне ситуације које прелазе границе држава (Public Health Preparedness for Cross-border Epidemics and Emergencies) који проводе три пројектна партнера – ЈЗУ Институт за јавно здравство Републике Српске, Завод за јавно здравство Сисачко-мославачке жупаније и Институт за јавно здравље Црне Горе, у Задру је од 13. до 15. октобра 2022. године одржан састанак Управног одбора и радних тимова пројекта на којем су презентиована досадашња постигнућа и активности које су планиране до краја пројекта.

Детаљније

У Водицама одржан међународни Конгрес послодаваца у здравству Хрватске


У Водицама, у Хрватској, 6. и 7. октобра 2022. године, одржан је међународни Конгрес послодаваца у здравству Хрватске. Главна тема конгреса биле су реформе у здравству. 

Детаљније

Пета едукација за епидемиологе одржаће се 11. и 12. октобра 2022. године


У оквиру пројекта ERI-Health – Јавноздравствена спремност за епидемије и ванредне ситуације које прелазе границе држава (Public Health Preparedness for Cross-border Epidemics and Emergencies) који проводе три пројектна партнера – ЈЗУ Институт за јавно здравство Републике Српске, Завод за јавно здравство Сисачко-мославачке жупаније и Институт за јавно здравље Црне Горе, 11. и 12. 10. 2022. од 17 до 20 часова одржаће се едукација за епидемиологе.

Детаљније

Едукација за санитарне инжињере, изјава


У оквиру пројекта ERI-Health – Јавноздравствена спремност за епидемије и ванредне ситуације које прелазе границе држава (Public Health Preparedness for Cross-border Epidemics and Emergencies) који спроводе три пројектна партнера – ЈЗУ Институт за јавно здравство Републике Српске, Завод за јавно здравство Сисачко-мославачке жупаније и Институт за јавно здравље Црне Горе,  успјешно су организоване и реализоване три едукације са  шест пројектних тема од укупно 8. Посљедња у низу тема које су представљене је „Надзор, контрола вектора и улога санитарних инжењера у превенцији и контроли антропозооноза и векторских болести које се јављају са двије стране државне границе“.

Детаљније

У Будви одржан регионални састанак у оквиру пројекта ERI-Health


У оквиру пројекта ERI-Health – Јавноздравствена спремност за епидемије и ванредне ситуације које прелазе границе држава (Public Health Preparedness for Cross-border Epidemics and Emergencies) који спроводе три пројектна партнера: ЈЗУ Институт за јавно здравство Републике Српске, Завод за јавно здравство Сисачко-мославачке жупаније и Институт за јавно здравље Црне Горе, у Будви је од 20. до 22. септембра 2022. године одржан састанак Управног одбора и пројектних радних тимова на којем су представљена досадашња достигнућа и активности које су планиране до завршетка пројекта.

Детаљније

Извјештај о спроведеној едукацији за епидемиологе одржаној у оквиру пројекта ERI-HEALTH


У оквиру пројекта ERI-HEALTH – Јавноздравствена спремност за епидемије и ванредне ситуације које прелазе границе држава (Public Health Preparedness for Cross-border Epidemics and Emergencies) који спроводе три пројектна партнера – Институт за јавно здравство Републике Српске, Завод за јавно здравство Сисачко-мославачке жупаније и Институт за јавно здравље Црне Горе, одржана је дводневна едукација за епидемиологе. Ово је четврта по реду едукација која је у оквиру пројекта ERI-HEALTH организована за специјалисте епидемиологије.

Детаљније

Едукација за епидемиологе, изјава епидемиолога


У оквиру пројекта ERI-Health – Јавноздравствена спремност за епидемије и ванредне ситуације које прелазе границе држава (Public Health Preparedness for Cross-border Epidemics and Emergencies) који спроводе три пројектна партнера – ЈЗУ Институт за јавно здравство Републике Српске, Завод за јавно здравство Сисачко-мославачке жупаније и Институт за јавно здравље Црне Горе, одржана је четврта по реду едукација за специјалисте епидемиологије под називом „Антропозоонозе од прекограничног значаја (Бруцелоза, Q грозница, Туларемија, Хеморагијска грозница са бубрежним синдромом, ТБЦ говеда и Лептоспироза)“.

Детаљније

Инфографик – Грозница Западног Нила


У овиру Пројекта прекограничне сарадње ERI-Health: Јавноздравствена спремност за епидемије и ванредне ситуације које прелазе границе држава све о грозници Западног Нила представљено је и у виду инфографикa.

Детаљније

Пети Билтен Пројекта прекограничне сарадње ERI-Health


Израђен је пети Билтен Пројекта прекограничне сарадње ERI-Health: Јавноздравствена спремност за епидемије и ванредне ситуације које прелазе границе држава. Пројекат се реализује у оквиру Приоритетне осе 1- Побољшање квалитета услуга јавног здравља и социјалне заштите у програмском подручју Interreg IPA Програма прекограничне сарадње Хрватска-Босна и Херцеговина-Црна Гора 2014-2020 од стране три пројектна партнера – ЈЗУ Института за јавно здравство Републике Српске, Завода за јавно здравство Сисачко-мославачке жупаније и Института за јавно здравље Црне Горе.

Детаљније

Одржан регионални састанак у Требињу у оквиру ERI-Health пројекта


У оквиру пројекта ERI-Health "Јавноздравствена спремност за епидемије и ванредне ситуације које прелазе границе држава" (Public Health Preparedness for Cross-border Epidemics and Emergencies) који проводе три пројектна партнера – ЈЗУ Институт за јавно здравство Републике Српске, Завод за јавно здравство Сисачко-мославачке жупаније и Институт за јавно здравље Црне Горе, у Требињу је од 15. до 17. јуна 2022. године одржан састанак Управног одбора и радних тимова пројекта на којем су презентована досадашња постигнућа и активности које су планиране до краја пројекта.

Детаљније

Обавјештење о трећој едукацији санитарних инжињера


У оквиру пројекта ERI-Health – Јавноздравствена спремност за епидемије и ванредне ситуације које прелазе границе држава (Public Health Preparedness for Cross-border Epidemics and Emergencies) који проводе три пројектна партнера– ЈЗУ Институт за јавно здравство Републике Српске, Завод за јавно здравство Сисачко-мославачке жупаније и Институт за јавно здравље Црне Горе, одржаће се трећа едукација за санитарне/санитарно-еколошке инжињере од укупно 4 едукације са темом: „Надзор, контрола вектора и улога санитарних инжењера у превенцији и контроли антропозооноза и векторских болести које се јављају са двије стране државне границе“ 1. и 2. јуна 2022. од 17 до 20 часова.

Детаљније

У оквиру пројекта ERI-HEALTH одржане едукације за епидемиологе, саопштење за јавност


Саопштење за јавност о одржаним радионицама за епидемиологе можете прочитати овдје.

Детаљније

Нова едукација за епидемиологе 19. и 20. априла 2022. год.


У оквиру пројекта ERI-HEALTH – Јавноздравствена спремност за епидемије и ванредне ситуације које прелазе границе држава (Public Health Preparedness for Cross-border Epidemics and Emergencies) који проводе три пројектна партнера – Институт за јавно здравство Републике Српске, Завод за јавно здравство Сисачко-мославачке жупаније и Институт за јавно здравље Црне Горе, 19. и 20. 4. 2022. од 17 до 20 часова одржаће се едукације за епидемиологе.

Детаљније

Инфографика - ковид 19


У овиру Пројекта прекограничне сарадње ERI-Health: Јавноздравствена спремност за епидемије и ванредне ситуације које прелазе границе држава све о ковиду представљено је и у виду инфографике.

Детаљније

Четврти Билтен Пројекта прекограничне сарадње ERI-Health


Детаљније

Обавијест о едукацији санитарних инжењера


У оквиру пројекта ERI-HEALTH – Јавноздравствена спремност за епидемије и ванредне ситуације које прелазе границе држава (Public Health Preparedness for Cross-border Epidemics and Emergencies) који проводе три пројектна партнера – Институт за јавно здравство Републике Српске, Завод за јавно здравство Сисачко-мославачке жупаније и Институт за јавно здравље Црне Горе, одржаће се друга, од укупно четири едукације (8 тема) за санитарне инжењере/санитарно-еколошке инжењере. Едукације ће се одржати 9. и 10. 3. 2022. од 17.00 до 20.00 часова, а теме су „Вакцинација/цијепљење против COVID-19“ и „Надзор и истраживање нежељених догађаја након имунизације вакцинама против SARS-CoV-2“.  

Детаљније

Друга едукација епидемиолога, 17. и 23. фебруара


У оквиру пројекта ERI-HEALTH – Јавноздравствена спремност за епидемије и ванредне ситуације које прелазе границе држава (Public Health Preparedness for Cross-border Epidemics and Emergencies) који проводе три пројектна партнера – Институт за јавно здравство Републике Српске, Завод за јавно здравство Сисачко-мославачке жупаније и Институт за јавно здравље Црне Горе, 17. и 23. фебруара 2022. од 17.00 до 20.00 часова одржаће се едукације за епидемиологе.

Детаљније

Институт набавио возило за транспорт узорака


У оквиру пројекта „Јавноздравствена спремност за епидемије и ванредне ситуације које прелазе границе држава“ који заједно проводе Институт за јавно здравство Републике Српске, Завод за јавно здравство Сисачко-мославачке жупаније и Институт за јавно здравље Црне Горе, Институт је набавио возило за транспорт узорака у систему хладног ланца.

Детаљније

Институт кроз пројекат ERI Health набавио PCR апарат, 25. 1. 2022.


У оквиру пројекта „Јавноздравствена спремност за епидемије и ванредне ситуације које прелазе границе држава“ који заједно проводе Институт за јавно здравство Републике Српске, Завод за јавно здравство Сисачко-мославачке жупаније и Институт за јавно здравље Црне Горе, Институт је набавио PCR апарат који ће додатно олакшати рад на дијагностиковању вируса корона.

Детаљније

Трећи Билтен Пројекта прекограничне сарадње ERI-Health


Израђен је трећи Билтен Пројекта прекограничне сарадње ERI-Health: Јавноздравствена спремност за епидемије и ванредне ситуације које прелазе границе држава. Пројекат се реализује у оквиру Приоритетне осе 1- Побољшање квалитета услуга јавног здравља и социјалне заштите у програмском подручју Interreg IPA Програма прекограничне сарадње Хрватска-Босна и Херцеговина-Црна Гора 2014-2020 од стране три пројектна партнера – ЈЗУ Института за јавно здравство Републике Српске, Завода за јавно здравство Сисачко-мославачке жупаније и Института за јавно здравље Црне Горе.

Детаљније

Едукација санитарних инжењера


Едукацији санитарних инжењера у оквиру Пројекта ERI Health „Јавноздравствена спремност за епидемије и ванредне ситуације које прелазе границе држава“ учествовала је и дипломирана санитарна инжењерка  Андреја Санковић, водитељка ДДД одсјека из Службе за епидемиологију Завода за јавно здравство Сисачко-мославачке жупаније која је исказала своје задовољство учешћем на радионици.

Детаљније

Едукација епидемиолога, импресије учесника


Едукацији епидемиолога у оквиру Пројекта ERI Health „Јавноздравствена спремност за епидемије и ванредне ситуације које прелазе границе држава“ учествовао је и проф. др Северин Ракић који је исказао своје задовољство учешћем на радионици и посебно истакао да је едукација у оквиру пројекта ERI-Health први овакав тип континуиране едукације која је организована посебно за епидемиологе да би продужили лиценцу без неопходног слушања тема из других области медицине.

Детаљније

Извјештај са обуке за епидемиологе


У оквиру пројекта ERI-Health – Јавноздравствена спремност за епидемије и ванредне ситуације које прелазе границе држава (Public Health Preparedness for Cross-border Epidemics and Emergencies) који спроводе три пројектна партнера – ЈЗУ Институт за јавно здравство Републике Српске, Завод за јавно здравство Сисачко-мославачке жупаније и Институт за јавно здравље Црне Горе до сада је одржана једна дводневна едукација за специјалисте епидемиологије на којој је присуствовало укупно 95 епидемиолога.

Детаљније

Саопштење за јавност, одржане радионице за епидемиологе


Детаљније

Други Билтен Пројекта прекограничне сарадње ERI-Health


Израђен је други Билтен Пројекта прекограничне сарадње ERI-Health: Јавноздравствена спремност за епидемије и ванредне ситуације које прелазе границе држава. Пројекат се реализује у оквиру Приоритетне осе 1- Побољшање квалитета услуга јавног здравља и социјалне заштите у програмском подручју Interreg IPA Програма прекограничне сарадње Хрватска-Босна и Херцеговина-Црна Гора 2014-2020 од стране три пројектна партнера – ЈЗУ Института за јавно здравство Републике Српске, Завода за јавно здравство Сисачко-мославачке жупаније и Института за јавно здравље Црне Горе.

Детаљније

Едукација епидемиолога 7. и 10. 10. 2021.


У оквиру пројекта ERI-HEALTH – Јавноздравствена спремност за епидемије и ванредне ситуације које прелазе границе држава (Public Health Preparedness for Cross-border Epidemics and Emergencies) kоји проводе три пројектна партнера – Институт за јавно здравство Републике Српске, Завод за јавно здравство Сисачко-мославачке жупаније и Институт за јавно здравље Црне Горе, одржаће се едукације за епидемиологе 7.10. и 12.10.2021. од 17:00-20:00 часова.

Детаљније

Извршена набавка рачунарске опреме у оквиру Interreg IPA CBC програма


У оквиру Interreg IPA CBC програма прекограничне сарадње Институт за јавно здравство Републике Српске, Институт за јавно здравље Црне Горе и  Завод за јавно здравство Сисачко-мославачке жупаније су кроз реализацију пројекта „Јавноздравствена спремност за епидемије и ванредне ситуације које прелазе границе држава – ЕРИ Хеалтх“ извршили набавку рачунарске опреме укупне вриједности 60, 000 евра.

Детаљније

Саопштење за јавност, 21. 9. 2021.


Институт за јавно здравство Републике Српске, Институт за јавно здравље Црне Горе и  Завод за јавно здравство Сисачко-мославачке жупаније учествују у реализацији пројекта „Јавноздравствена спремност за епидемије и ванредне ситуације које прелазе границе држава – ERI Health“. Овај пројекат се реализује се у оквиру Приоритетне осе 1- Побољшање квалитета услуга јавног здравља и социјалне заштите у програмском подручју Interreg IPA Програма прекограничне сарадње Хрватска-Босна и Херцеговина-Црна Гора 2014-2020.

Детаљније

У оквиру Interreg IPA CBC програма Институт извршио набавку рачунарске опреме


У оквиру Interreg IPA CBC програма прекограничне сарадње, ЈЗУ Институт за јавно здравство Републике Српске је кроз реализацију пројекта "Јавноздравствена спремност за епидемије и ванредне ситуације које прелазе границе држава -  ERI-Health" извршио набавку рачунарске опреме укупне вриједности 30.000 евра.

Детаљније

Први Билтен Пројекта прекограничне сарадње ERI-Health


Детаљније

Доласком лијепог времена и прољећа, јављају се и инсекти који преносе многе заразне/векторске болести


Детаљније

Одржана Kick-off конференција ERI HEALTH пројекта


Презентације са Kick-off конференцијe можете погледати овдје.

Детаљније

Јавноздравствена спремност за епидемије и ванредне ситуације које прелазе границе држава


Детаљније