Упутство за постепено ублажавање мјера - Рад кухиња и достава хране и пића из угоститељских објеката


У сврху релаксације мјера које су на снази како би се спријечило или смањило преношење вируса SARS-CoV-2, неопходна је примјена доле наведених мјера како би се дјелатности и привредни субјекти вратили у функцију и били на услузи грађанима.

Рад кухиња и достава хране и пића из угоститељских објеката


  • Могућа шалтерска продаја хране и пића, без могућности конзумирања унутар и испред угоститељског објекта, односно продајног мјеста, као и достава хране и пића из угоститељских објеката.
  • Радно вријеме организовати од седам до 19 часова.
  • Поштовање препорука за рад у кухињи и припрему хране.
  • Број особа које раде у исто вријеме у кухињи може бити максимално три,
  • Одржавање физичке дистанце од два метра приликом посјете корисника.
  • Поштовање дистанце и ношење маске и рукавица од стране достављача.

 

 

 

 




Број отварања: 1127
Датум објаве: 04.05.2020.