У Институту за јавно здравство данас је ревакцинисана посљедња група радника Јавног предузећа


У Институту за јавно здравство данас је ревакцинисана посљедња група радника Јавног предузећа "Аутопутеви Републике Српске".

Ревакцинацији су присуствовали су директор Института Бранислав Зељковић,  директор предузећа „Аутопутеви“ и савјетник министра саобраћаја и веза у Влади Републике Српске Жељко Гребић.


Директор Института Бранислав Зељковић позвао је све институције од значаја у Републици Српској, али и пословне субјекте, да у наредном периоду приступе процесу вакцинације. Рекао је да је јако важно да сви грађани у Републици Српској препознају значај вакцинације, те да се вакцинише што више грађана, како би јесен у епидемиолошком смислу била што мирнија

Директор “Аутопутева” Душан Топић истакао је да је ово предузеће током цијеле пандемије строго поштовало препоручене мјере, како би заштитило све раднике, прије свега оне на наплатним кућицама, који су у сталном контакту са возачима. Циљ је био и да обезбиједимо несметано функционисање нашег предузећа, рекао је Топић.

Вакцинацији радника “Аутопутева” присуствовао је и савјетник министра саобраћаја и веза Жељко Гребић, који је похвалио руководство и раднике овог јавног предузећа јер су показали друштвену одговорност.

 

                   

       
Број отварања: 3443
Датум објаве: 21.07.2021.