Институту уручено признање МУП-а РС "Сребрни знак полиције", 2.4.2021.


Министар унутрашњих послова Републике Српске Драган Лукач и директор Полиције Синиша Кострешевић уручили су данас у Бањалуци, поводом Дана полиције – 4. априла, признања институцијама и својим организационим јединицама које су се радом и залагањем истакле у извршавању професионалних задатака.Лукач је златни знак полиције уручио Универзитетском клиничком центру Републике Српске /УКЦ/ и Полицијској управи Бањалука, а Кострешевић је сребрени полицијски знак уручио Институту за јавно здравство и Управи за информационо-комуникационе технологије МУП-а Српске.

Лукач је истакао да су запослени у УКЦ-у поднијели највећи терет у борби против вируса корона.

И даље се боре и помажу становницима Српске и зато позивам грађане да поштују мјере прописане у борби против вируса корона како здравствени систем не би био угрожен. Признањима исказујемо захвалност и подршку установама које се свакодневно боре против пандемије, рекао је Лукач новинарима у Бањалуци.

Директор Института за јавно здравство Републике Српске Бранислав Зељковић рекао је да је пред институцијама и грађанима Српске дуга борба против вируса корона, али да се заједничким радом може побиједити.
Број отварања: 2871
Датум објаве: 02.04.2021.