Препоруке за извођење музике уживо у угоститељским објектима
Извођачи музике треба да поштују добре хигијенске праксе и већ дефинисане епидемиолошке мјере које важе за угоститељске објекте.
Извођење музике уживо се може организовати у току радног времена објекта, али у укупном трајању од максимално 5 часова (припрема, наступ и завршетак), под сљедећим условима и епидемиолошким мјерама:
- Препоручује се да се музика уживо, кад год је то могуће, организује на отвореном простору.
- Сваки угоститељски објекат води евиденцију музичара за сваки дан када је музика уживо организована (евиденција обухвата име и презиме и контакт телефон).
- Одговорно лице угоститељског објекта упознаје музичаре о важећим мјерама те се стара да се исте поштују.
- Приликом доласка у угоститељски објекат музичарима се мјери температура и о истом се води евиденција. Особе које имају повишену температуру враћају се кући.
Опширније погледајте овдје.
07.06.2021. год.
Број отварања: 3665
Датум објаве: 07.06.2021.