Препоруке за извођење музике уживо у угоститељским објектима


Извођачи музике треба да поштују добре хигијенске праксе и већ дефинисане епидемиолошке мјере које важе за угоститељске објекте.

Извођење музике уживо се може организовати у току радног времена објекта, али у укупном трајању од максимално 5 часова (припрема, наступ и завршетак), под сљедећим условима и епидемиолошким мјерама:


  • Препоручује се да се музика уживо, кад год је то могуће, организује на отвореном простору.
  • Сваки угоститељски објекат води евиденцију музичара за сваки дан када је музика уживо организована (евиденција обухвата име и презиме и контакт телефон).
  • Одговорно лице угоститељског објекта упознаје музичаре о важећим мјерама те се стара да се исте поштују.
  • Приликом доласка у угоститељски објекат музичарима се мјери температура и о истом се води евиденција. Особе које имају повишену температуру враћају се кући.

 

Опширније погледајте овдје.

07.06.2021. год.

 



Број отварања: 3665
Датум објаве: 07.06.2021.